Afsluitingen

Tuinaanleg Bossaert

Afsluitingen

Afsluitingen voor in de tuin zijn beschikbaar in vele stijlen, afmetingen en materialen. U kunt b.v. kiezen voor een metalen afsluiting met gewone palen en draad of voor draadpanelen. Een andere optie is een afsluiting in hout. Zo bestaan er gewone tuinschermen maar ook planken met tand en groefprofiel. Deze worden gepositioneerd met aluminium gleufpalen of betonpalen.

Tuinaanleg Bossaert is gespecialiseerd in het plaatsen van houten afsluitingen met palen die uit 75% recyclage-pvc zijn vervaardigd. Deze palen zijn volledig uit kunststof waarbij dus geen enkel bestanddeel uit hout bestaat. Hierdoor nemen ze hoegenaamd geen vocht op en kunnen dus ook niet rotten wat bij houten palen wel eens het geval is. Wij kunnen inmiddels een 10-tal jaar expertise in het plaatsen van dergelijke, hoogkwalitatieve afsluitingen voorleggen.

Tot slot kunt u eveneens kiezen voor een natuurlijke en heel duurzame afsluiting met gevlochten hazelaarschermen, heidematten of kastanje hekwerken.

Tip: ook voor het installeren van schanskorven kunt u terecht bij Tuinaanleg Bossaert uit Oudenburg (regio Gistel – Jabbeke – Oostende).

BEL OF MAIL ONS VOOR MEER INFO!